Admin 201 Sample Questions 81 - 140

jQuery UI Tabs - Default functionality

Please click on the question to see the answer

81.) What can a marketing user do using the Manage Members button on a campaign record?
Choose 2 answers
  1. Import new leads and associate them with the campaign.
  2. Create a custom report including all campaign members.
  3. Associate existing opportunities with the campaign.
  4. Associate existing contacts with the campaign.

82.) Universal Containers has a private sharing model in which regional sales managers are only allowed to view opportunities in their own regions. For reporting purposes, they additionally need read-only access to opportunities in other regions.
What permission can a system administrator enable to meet this requirement in the regional sales managers custom profiles?
  1. "View All" for opportunities
  2. "Visible" for the Sales app
  3. "View All Data"
  4. "Read" for opportunities

Ans: A

83.) What can users do with Mobile Lite?
Choose 2 answers
  1. View campaigns and manage campaign members.
  2. View, create, edit and delete accounts, contacts and opprotunities
  3. View, create, edit and delete custom objects.
  4. Search for records that were not previously downloaded to a mobile device.

Ans: B, D

84.) Which component can be included in a custom home page layout?
Choose 3 answers
  1. Analytic snapshots
  2. Pending approvals list
  3. Messages and alerts
  4. Trending Chatter topics
  5. Dashboard components

Ans: B, C, E

85.) If two objects have a parent-child relationship, how can a user access the child record from the parent record?
  1. Related list
  2. Lookup field
  3. Custom link
  4. Child field

Ans: A

86.) A system administrator at Universal Containers created a new account record type. However, sales users are unable to select the new record type when creating new account records.
What is a possible reason for this?
Choose 2 answers
  1. The record type has not been activated.
  2. The record type does not have an associated page layout.
  3. The record type has not been set as the default record type.
  4. The record type has not been added to the sales user profile.

Ans: A, D

87.) How can a system administrator restrict users from veiwing certain fields in list views, searches, page layouts and reports?
  1. Remove the field from reports and list views.
  2. Set the field to hidden on the user role.
  3. Remove the field from page layouts.
  4. Set the field to hidden using field-level security.

Ans: D

88.) What should an administrator consider when configuring workflow rules?
Choose 2 answers
  1. Rules must be deactivated before using an import wizard.
  2. Rule actions can take place immediately or on a specific date.
  3. All existing records are evaluated when a new rule is activated.
  4. Rules can be evaluated when records are created or edited.

Ans: B, D

89.) When importing data, what happens if some records do NOT meet the data validation criteria?
  1. Import process fails only for the records with invalid data.
  2. Import process ignores the data validation criteria.
  3. Import process requires user authorizaton to import the invalid records.
  4. Import process aborts when it encounters the first invalid record.

Ans: A

90.) How can a system administrator add users to a Salesforce organization using Chatter Free?
Choose 2 answers
  1. Create users in the organization and assign them a Chatter Free license.
  2. Assign Chatter Free licenses to users outside the specified email domains.
  3. Assign Chatter Free licenses to existing Salesforce users.
  4. Enable invites to allow users to invite others within specified email domains.

Ans: A, D

91.) What is an option when customizing a report?
Choose 3 answers
  1. Add a grouping.
  2. Add a filter.
  3. Add a gauge component
  4. Schedule a refresh time
  5. Summarize fields

Ans: A, B, E

92.) Which statement about Chatter posts and comments is true?
Choose 2 answers
  1. Updates to the Chatter feed on a record are only visible to users with access to the record.
  2. Posts to a user's profile are hidden from anyone below that user in the role hierarchy.
  3. Posts made to user's profile are visible to all users in the organization
  4. Posts to a user's profile can be made private by clicking the lock icon.

Ans: A, C

93.) A user is having trouble logging into Salesforce. The user's login history shows that this person has attempted log in multiple times and has been locked out of organization.
How can the system administrator help the user log into Salesforce? Choose 2 answers
  1. Click Reset Password on the user's record detail page.
  2. Log in as the user and enter a new password.
  3. Click unlock on the user's record detail page.
  4. Send an email to the user containing the user's password.

Ans: A, C

94.) Universal Containers uses a private sharing model for opportunities. The sales team wants sales engineers to be involved in specific opportunities to help sales representatives close deals faster.
How can an administrator meet this request?
  1. Add Chatter groups to opportunities.
  2. Enable Chatter Feed Tracking on opportunities.
  3. Add sales engineers to account teams.
  4. Add sales engineers to opportunity teams.

Ans: D

95.) The support group at Universal Containers wants agents to capture different information for product support and inquiry cases. In addition, the lifecycle for product support cases should have more steps than the lifecycle for inquiry cases.
What feature should an administrator use to meet these requirements?
Choose 3 answers
  1. Field-level security
  2. Page layouts
  3. Support processes
  4. Permission sets.
  5. Record types.

Ans: B, C, E

96.) How can knowledge articles be used?
Choose 2 answers
  1. To display Salesforce Answers
  2. To resolve customer cases
  3. To display Salesforce Solutions
  4. To display for Customer self-service

Ans: B, D

97.) The marketing team at Universal Containers wants to send an email to each lead received from its website. The country of the incoming lead should determine the language of the email that will be sent to the lead.
How can system administrator automate this process?
  1. Create an email template for each language and an auto-response rule to send the appropriate template.
  2. Create an email template for each language and an assignment rule to send the appropriate template.
  3. Create an email template for each language and a workflow alert to send teh appropirate template.
  4. Create a single email template and use the translation workbench to translate and send the appropriate template.

Ans: D

98.) A system administrator at Universal Containers needs to prevent sales representatives from editing fields on an opportunity once the opprotunity has been moved to a closed stage.
Which data validation tool can be used to accomplish this?
Choose 2 answers
  1. Workflow approvals
  2. Formula fields
  3. Record Types and read-only page layouts
  4. Data validation rules

Ans: C, D

99.) When the multiple currencies feature is enabled, which currency is used as the basis for all currency conversion rates?
  1. Personal currency
  2. Corporate currency
  3. Record currency
  4. Active currency

100.) What should be considered when configuring the lead conversion process?
Choose 2 answers
  1. Roll-up summary lead fields can be mapped to custom contact fields.
  2. Standard lead fields are automatically converted to account, contact, and opportunity fields.
  3. Custom lead fields can be mapped to account, contact, and opprotunity fields.
  4. Custom lead fields can be mapped to custom object fields.

Ans: B, C

101.) Universal Containers requires that its Salesforce account data, including attachments, be backed up weekly.
Which tool should a stystem administrator use to accomplish this?
  1. Account report export
  2. Data export service
  3. Account analytic snapshot
  4. Data loader

Ans: B

102.) A user profile has login hour restrictions set to Monday through Friday, 8:00 a.m. to 5:00 p.m. The user logged in at 4:30 p.m. on a Tuesday and it is now 5:01 p.m.
Which behavior of the application should the user expect?
  1. The user will be able to continue working and start new sessions.
  2. The user will be logged out and any unsaved work-in-process will be saved.
  3. The user will be able to continue working, but will be unable to start any new sessions.
  4. The user will be logged out and any unsaved work-in-process will be lost.

Ans: C

103.) What will occur when a system administrator creates a dynamic dashboard?
  1. The data displayed varies based on the user viewing the dashboard.
  2. The dashboard refreshes automatically whenever the underlying data changes.
  3. The dashboard components resize based on the device used to view the dashboard.
  4. The dashboard automatically sends an email when the underlying data changes.

Ans: A

104.) What can be modified on standard object fields?
Choose 3 answers
  1. Help text
  2. Default text
  3. Label
  4. Field type
  5. Picklist values

Ans: A, C, E

105.) What is the purpose of the AppExchange?
Choose 2 answers
  1. Support users can install the Service Cloud console custom app.
  2. Customers can share and install apps published by Salesforce partners.
  3. Administrators can download and customize pre-built dashboards and reports.
  4. Partners can download accounts and contacts to collaborate on sales deals.

Ans: B, C

106.) What is the purpose of the Service Cloud (customer) portal?
Choose 2 answers
  1. To allow partners to access contact records for case collaboration
  2. To provide Web self-service by exposing Knowledge articles
  3. To allow customers to log and check the status of cases online
  4. To share support reports and dashboards with high-profile accoutns

Ans: B, C

107.) Criteria-based sharing rules can be created for which objects?
Choose 3 answers
  1. Users
  2. Contacts
  3. Campaign Members
  4. Accounts
  5. Opportunities

Ans: B, D, E

108.) When using sharing rules, what users can records be shared with?
Choose 2 answers
  1. Public groups
  2. Roles and subordinates
  3. Profiles
  4. Queues

Ans: A, B

109.) Universal Containers wants to ensure that users complete the standard Industry field when creating a new account record. To address this concern, the administrator set the Industry field as required. However, some users are still able to create a new account record wihtout completing the Industry field.
What should an administrator do to troubleshoot the issue?
Choose 2 answers
  1. Verify the Industry field is set as required on all the account page layouts assigned to the user's profile
  2. Verify the users have the "Modify All Data" permission for accounts on their profiles.
  3. Verify the users have the "Edit" permission for accounts on their profiles.
  4. Verify the field-level security for the Industry field is not set to "Read Only" on the user's profiles.

Ans: A, D

110.) Universal Containers wants to create a custom object to capture account survey data. Users must be able to select an account from the survey record. Users also need the ability to view related surveys on the account record.
How should the system administrator meet these requirements?
Choose 2 answers
  1. Create a lookup relationship field on the survey object.
  2. Add the account related list to the survey page layout.
  3. Add the survey related list to the account page layout.
  4. Create a lookup relationship field on the account object.

Ans: A, C

111.) Sales representatives at Universal Containers should not be able to create leads, delete their own accounts, or send mass emails.
How can an administrator meet these requirements?
  1. Create a sharing rule.
  2. Create a custom profile.
  3. Modify a standard profile.
  4. Change the organization-wide default settings.

Ans: B

112.) Universal Containers wants to capture the invoice number and account credit score for billing cases.
How would an administrator accomplish this?
Choose 2 answers
  1. Create a validation rule.
  2. Create a support process.
  3. Create custom fields.
  4. Create a page layout.

Ans: C, D

113.) A sales User at Universal Containers has updated the opportunity stage for an opportunity in the pipeline.
What may be updated as a result of the stage change?
Choose 2 answers
  1. Forecase category
  2. Sales quota
  3. Probability
  4. Account rating

Ans: A, C

114.) What option is available when scheduling a dashboard refresh?
Choose 2 answers
  1. Schedule the dashboard to refresh in different time zones.
  2. View and remove a scheduled dashboard refresh.
  3. Define refresh times for specific dashboard components.
  4. Send a refresh notificaton to users with access to the dashboard.

Ans: B, D

115.) Which chart type can be used to display summary values from two different levels of grouping in a report?
Choose 2 answers
  1. Stacked bar chart
  2. Grouped line chart
  3. Donut chart
  4. Funnel chart

Ans: A, B

116.) The support team at Universal Containers wants to be more proactive about reviewing support plans with customers. They would like the support representative dedicated to each account to be notified a month before the account's support plan expires.
What should an administrator configure to meet this requirement?
  1. Escalation rule
  2. Auto-response rule
  3. Assignment rule
  4. Workflow rule

Ans: D

117.) What setting is controlled by a user's profile?
Choose 3 answers
  1. Local settings
  2. Assigned apps
  3. Record type assignment
  4. Field-level security
  5. Feature icense assignment

Ans: B, C, D

118.) What relationship can be selected in a custom report type where Accounts is the primary object and Contacts is the related object?
  1. Each contact must have a related account.
  2. Each contact may or may not have a related account.
  3. Each account must not have related contacts.
  4. Each account may or may not have related contacts.

Ans: D

119.) Where can the multilingual solution search feature be enabled?
Choose 2 answers
  1. Salesforce Content
  2. Solution tab search
  3. Public Knowledge Base
  4. Self-service portal

Ans: C, D

120.) Universal Containers uses a custom field on the account object to capture the account credit status. The sales team wants to display the account credit status on opportunities.
Which feature should a system administrator use to meet this requirement?
  1. Lookup field
  2. Workflow field update
  3. Roll-up summary field
  4. Cross-object formula field

Ans: D

121.) What should a system administrator consider when deleting a custom field
Choose 3 answers
  1. Existing field values must be transferred to a new custom field.
  2. Field values should be archived before a field deleted.
  3. Fields used in workflow and assignment rules cannot be deleted.
  4. Deleted fields and values can be restored from the recycle bin within 15 days.
  5. Fields must be removed from page layouts after being deleted.

Ans: A, C, D

122.) What can be transferred from one user to another user during a mass transfer of account records?
Choose 3 answers
  1. Open activities
  2. Open cases
  3. Closed cases
  4. Related custom object records
  5. Closed activities

Ans: A, B, C

123.) What level of access can be set when sharing a document folder with users?
Choose 2 answers
  1. Read/Write
  2. Read/Write/Create/Delete
  3. Read/Write/Create
  4. Read-only

Ans: A, D

124.) Universal Containers set the organization-wide default setting for opportunities to private.
Which records will an opportunity pipeline report return?
  1. Opportunities for which the user running the report is also the account owner
  2. Opportunities owned by the user running the report and users below them in the role hierarchy
  3. Opportunities for the entire Sales organization regardless of the user running the report
  4. Opportunities owned by the user running the report and users in the same role in the role hierarchy

Ans: B

125.) The sales operations team at Universal Containers needs to be able to read, edit, delete, and transfer all records owned by sales representatives.
How can a system administrator meet this requirement?
  1. Create sharing rules that give sales operation access to records owned by sales representatives.
  2. Add sales operations users to the default account teams for all sales representatives.
  3. Define a role hierarchy where the sales operations role is above the sales represntative role.
  4. Manually share all records owned by sales representatives with sales operations.

Ans: A

126.) Universal Containers needs to use cases to manage both customer support issues and internal change requests.
Which functionality should a system administrator use to meet this requirement?
Choose 3 answers
  1. Validation rules
  2. Support processes
  3. Record types
  4. Page layouts
  5. Delegated administration

Ans: B, C, D

127.) An opportunity record, created with a close date of July 30, meets the criteria of a time-dependent workflow rule. The time-dependent action is scheduled for July 23.
What happens if the opportunity is edited before July 23 and no longer meets the criteria?
  1. The time-dependent action is put on hold.
  2. The time-dependent action will execute on July 23.
  3. The time-dependent action is automatically removed from the queue.
  4. The time-dependent action will execute on July 30.

Ans: C

128.) When case assignment rules are being set up, cases can be assigned to whom?
Choose 2 answers
  1. Queue
  2. Case team
  3. Contact
  4. User

Ans: A, D

129.) Which privilege can be granted to members of a content library (workspace) without modifying user permissions?
Choose 2 answers
  1. Create a new content library.
  2. Edit a member's library permissions.
  3. Add tags when editing content details.
  4. Share content with other users in Chatter.

Ans: B, C

130.) The cloud scheduler has which capability?
Choose 2 answers
  1. The cloud scheduler can be enabled at the user profile level.
  2. The cloud scheduler allows users to view available meeting times on lead and contact calendars.
  3. Salesforce can automatically prospse multiple meeting times based on Salesforce user calendars.
  4. A custom logo can be added to the meeting request email sent to a contact or lead.

Ans: B, D

131.) What does a page layout allow an administrator to control?
  1. The business process and related picklist values displayed
  2. The fields users see on detail and edit pages
  3. The fields users see in reports and list views
  4. The record types available to each role and profile

Ans: B

132.) What standard object has a one-to-many relationship with the account object?
Choose 3 answers
  1. Lead
  2. Contact
  3. Opportunity
  4. Case
  5. Campaign

Ans: B, C, D

133.) What user interface setting must be enabled for users to edit records in a list view?
Choose 2 answers
  1. Enhanced lists
  2. Enhanced page layout editor
  3. Enhanced profile list views
  4. Inline editing

Ans: A, D

134.) A marketing user has received a file of leads to import into Salesforce.
What tool can be used to avoid duplicate records?
  1. Merge leads function
  2. Validation rules
  3. Data loader
  4. Import wizard

Ans: D

135.) Which statement about Community experts is true?
Choose 2 answers
  1. Community experts are designated by an icon.
  2. Community experts can be designated for Salesforce Ideas or Answers.
  3. Community experts can delete inappropriate community content.
  4. Commuity experts can manage Salesforce Ideas categories.

Ans: A, D

136.) A marketing user needs to create a new campaign, but the New button is NOT visible from the campaign home page. The system administrator has verified that the user has the "create" profile permission for the campaign object.
How should the system administrator resolve the issue?
  1. Add the New button to the page layout using the page layout editor.
  2. Select the Marketing User checkbox in the user record.
  3. Grant the user "Read" profile permission for the campaign object.
  4. Select the "Manage Campaigns" profile permission.

Ans: B

137.) When are validation rules applied when using Salesforce for Outlook?
  1. Every time a record is saved
  2. Every time a record is updated
  3. Every time a user views a record
  4. Every time data is synchronized with the server

Ans: D

138.) Which option is available when using the process visualizer?
Choose 2 answers
  1. View approval processes as a flow chart.
  2. Share annotated approval process diagrams.
  3. Edit the criteria used to trigger the approval process.
  4. Add approval steps from the process visualizer.

Ans: A, B

139.) Universal Containers has a marketing team set up as a public group. A sales representative would like to engage the marketing team on one opportunity.
What should the sales representative do to ensure the marketing team can access the opportunity?
  1. Change the opportunity owner to the public group.
  2. Manually share the record with the public group.
  3. Add the public group to the opportunity team.
  4. Add the public group to an opportunity queue.

Ans: B

140.) Which statement about products and price books is true?
Choose 2 answers
  1. The standard and list price for a product can be listed in multiple currencies.
  2. Products without a price are automatically added to the standard price book.
  3. A product can have a different list price in different price books.
  4. Price books that contain assets cannot contain products.

Ans: A, C

6 comments: